Autoturisme – Citroen

Vehicule Citroen

Citroen C1

Motorul VTi 68 poate fi utilizat cu o transmisie ETG, fara ambreiaj (Efficient Tronic Gearbox). Aceasta cutie de viteze cu 5 trepte dispune de o functie Creep pentru optimizarea conducerii intr-un mod cat mai fluid asigurand o manevrabilitate sporita.

Detalii
citroen_C3_12

Citroen C3

O silueta curata, linii fluide… morfologia noului Citroën C3 este dovada vie a stilului sau avangardist. Partea frontala energica, grila superioara prevazuta cu ornamente si semnatura LED inedita denota eleganta liniilor de design. Personalitatea puternica este dezvaluita de capota robusta si forma eleganta a farurilor de tip boomerang.

Detalii
12M181

Citroen C3 Picasso

Citroën combina notiuni contradictorii – rotund si patrat, putere si sarm, contemporar si retro, volum si fluiditate – pentru a concepe un vehicul cu un design inedit si atragator, precum si cu o personalitate poznasa.

Detalii
Citroen_C-Elysee_1

Citroen C-Elysee

Designul si liniile armonioase ale modelului Citroën C-Elysée ii deconspira imediat personalitatea, aceea a unui sedan modern si spatios. Statutar si echilibrat, cu o garda la sol inalta si linii armonioase, prezenta pe drum a modelului Citroën C-Elysée nu va lasa pe nimeni indiferent.

Detalii
CL-14.002.014

Citroen C4 CACTUS

Lumea este intr-o permanenta schimbare, la fel si asteptarile consumatorilor… Dar domeniul auto? Pentru a raspunde la aceasta intrebare CITROËN abordeaza o strategie inedita: se axeaza pe ceea ce conteaza cu adevarat. Adopta inovatii tehnologice si idei puternice in materie de design, confort, manevrabilitate si costuri de utilizare.

Detalii
Noul C4

NOUL Citroen C4

Intuitiv, usor de utilizat: Noul C4 ofera tehnologii utile precum sistemul de navigatie cu ecran tactil de 7“ sau functia de Acces si Demaraj Maini Libere (ADML). Sistemele de asistenta la condus asigura un control sigur si total: Controlul Inteligent al Tractiunii, Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa (Hill Assist), Sistemul de Supraveghere a Unghiului Mort (SAM).

Detalii
13K321

Citroen C4 Picasso

Compacta, silueta noului Citroën C4 Picasso este totodata energica si densa. Expresivitatea partii frontale, a liniilor fluide, a partilor laterale modelate, a dinamismului partii posterioare cu haionul sau cu actionare electrica indica o adevarata inovatie.

Detalii
007JLE_1290

Citroen Grand C4 Picasso

Silueta noului Citroën Grand C4 Picasso se remarca nu doar prin liniile fluide si elegante ci si prin expresivitatea si caracterul puternic. De altfel, expresivitatea partii frontale, robustetea partii posterioare, evidentiata de hayonul electric, precum si liniile precise, marcheaza cu siguranta un adevarat salt intre generatii.

Detalii
Citroen_C5_1

Citroen C5

Cu liniile sale aerodinamice, profilul puternic al caroseriei si stilul elegant, C5 este un vehicul de prestigiu care redefineste standardele in clasa sa. Intuitiva si inovatoare, pozitia de condus a lui C5 Tourer este conceputa pentru a recrea atmosfera unui cockpit si pentru amplificarea placerii de a conduce.

Detalii
12B211

Citroen C5 Tourer

Citroën C5 Tourer combina performantele si confortul pentru a oferi o calatorie demna de un automobil premium.

Detalii
DS_3_GaleriePhoto5

Citroen DS 3

Noua gama de motorizari pe benzina PureTech si diesel e-HDi ofera performante remarcabile pentru senzatii la bord inedite. Suspensiile joase garanteaza o tinuta de drum reactiva si incitanta.

Detalii
Citroen_DS4_17

Citroen DS4

Comportamentul rutier al modelului DS 4 este complet loial impresiei de agilitate si stabilitate pe care o degaja silueta sa.

Detalii
Citroen_DS5_19

Citroen DS5

DS 5 este un vehicul original si surprinzator, cu o sculptura aerodinamica cu linii sigure. Exteriorul promite performante dinamice deosebite. Fiecare detaliu al modelului DS 5 inspira calitate si caracter sofisticat.

Detalii

Citroen Berlingo Multispace

Citroën BERLINGO face o declaratie puternica de personalitate, cu designul sau modern si robust. Un vehicul stilat, cu linii dinamice, flancuri robuste, capacitate de incarcare generoasa si un interior spatios, care va atrage cu siguranta atentia. Privind mai departe de stilul sau atragator, subliniat de noua semnatura a marcii, Citroën BERLINGO se remarca si prin robustetea sa, caracterul practic, ergonomia si arhitectura spatioasa.

Detalii

Citroen Jumpy SpaceTourer

Citroën JUMPY MULTISPACE imbina spatiul folosit foarte rational, cu standarde inalte de confort la bord si, in special, cu pozitia de condus apropiata de cea dintr-un MPV.

Detalii
Oferte Speciale