Citroen Berlingo Multispace – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

Citroen Berlingo Multispace

de la 14,506 € CU TVA

Citroën BERLINGO MULTISPACE este, in primul rand, o masina atragatoare. Nu este doar robusta si moderna, ci si incredibil de expresiva! Cu Chevron-ul care se intinde pana la faruri, cu ornamentele cromate din jurul lampilor de ceata si cu semnatura luminoasa originala creata cu ajutorul luminilor LED, este pur si simplu o masina cu personalitate puternica.

Bordul generos al modelului Citroën BERLINGO MULTISPACE este inspirat de designul SUV-urilor. La bord, te simti confortabil imediat, datorita amplasarii ergonomice a tuturor elementelor de comanda, precum schimbatorul de viteze montat in bord. Bucura-te de avantajele oferite de scaunul soferului ajustabil pe inaltime, de volanul ajustabil pe inaltime si adancime, si de cotiera confortabila pentru calatorii lungi.

Citroën BERLINGO MULTISPACE va ofera o gama larga de motorizari concepute pentru a va satisface orice nevoie, precum si pentru a respecta mediul inconjurator.
Daca alegeti tehnologia micro-hibrida e-HDi alaturi de o cutie de viteze pilotata cu 6 rapoarte, spre exemplu, emisiile totale de CO2 sunt de numai 120g/km. Pe langa beneficiile ecologice si legate de costuri, obtineti si un design ergonomic, din moment ce absenta schimbatorului de viteze elibereaza spatiul dintre sofer si pasager.

Puteti schimba vitezele folosind comenzile amplasate pe bord.

Aici sunt detaliile motoarelor disponibile:
Motoare diesel (emisii CO2 pentru configuratie in 5 locuri):

  • HDi 75 (cutie de viteze manuala) – 135g CO2/km
  • HDi 90 (cutie de viteze manuala) – 135g CO2/km
  • e-HDi 90 (cutie de viteze pilotata 6 trepte) – 120g CO2/km

Motor benzina:

  • VTi 95 (cutie de viteze manuala) – 155g CO2/km

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale