Citroen Berlingo – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoutilitare

Citroen Berlingo

de la 13,685 € cu TVA

Citroën BERLINGO face o declaratie puternica de personalitate, cu designul sau modern si robust. Un vehicul stilat, cu linii dinamice, flancuri robuste, capacitate de incarcare generoasa si un interior spatios, care va atrage cu siguranta atentia. Privind mai departe de stilul sau atragator, subliniat de noua semnatura a marcii, Citroën BERLINGO se remarca si prin robustetea sa, caracterul practic, ergonomia si arhitectura spatioasa.

Cu o capacitate maxima de incarcare de 4,1 m3, separatoare de cabina modulabile, usi laterale cu deschidere larga si usi spate 60/40 cu deschidere la 180°, Citroën Berlingo poate transporta cu usurinta si in deplina siguranta 2 europaleti.

Adaptandu-se perfect nevoilor dumneavoastra, Citroën BERLINGO este disponibil acum cu un finisaj optional din lemn (podea, pasaje roti, protectii laterale, etc.) si cu o varietate de solutii de fixare. Pentru un nivel cat mai ridicat de ergonomie, noul BERLINGO se poate comanda cu o cabina Extenso cu 3 locuri si scaune pasageri care se rabateaza pentru a permite incarcarea obiectelor cu lungime de pana la 3 metri.

In Citroën BERLINGO exista loc pentru orice obiect sau unealta, in special datorita posibilitatii de a fi dotat cu o trapa in plafon, sau cu o partitie cu o trapa demontabila. Citroën BERLINGO este echipat cu motorizari ce indeplinesc standarde ridicate de performanta si care in acelasi timp respecta mediul inconjurator si bugetul dumneavoastra.

Ofera 4 motorizari diesel:

  • HDi 75 (cutie de viteze manuala) – 133g CO2 /km
  • HDi 90 (cutie de viteze manuala) – 138g CO2 /km
  • e-HDi 90 Airdream (cutie de viteze manuala) – 129g CO2 /km
  • e-HDi 90 Airdream (cutie de viteze pilotata ETG6) – 118g CO2 /km

(valori emisii CO2 pentru furgon L1)

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale