Citroen C-Elysee – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

Citroen C-Elysee

de la 11,067 € cu TVA

Designul si liniile armonioase ale modelului Citroën C-Elysée ii deconspira imediat personalitatea, aceea a unui sedan modern si spatios. Statutar si echilibrat, cu o garda la sol inalta si linii armonioase, prezenta pe drum a modelului Citroën C-Elysée nu va lasa pe nimeni indiferent. Inca de la prima privire, partea frontala a modelului Citroën C-Elysée ii confirma apartenenta la gama Citroën, in special prin sigla cromata de mari dimensiuni care ii pune in valoare capota curbata.

Interiorul spatios al modelului Citroën C-Elysée este demn de segmentul sedanurilor din clasa superioara, asemenea plansei de bord ce prezinta un un design atractiv si contemporan. Scaunele sunt extrem de confortabile iar materialele din interior au fost alese pentru a sublinia caracterul elegant si robust.

Citroën C-Elysée este diponibil cu 2 motoare pe benzina: VTi 72 cu o cutie de viteze manuala sau pilotata (cu un consum de carburant redus de la 5,2 l/100 km si emisii CO2 de la 119 g/km) si VTi 115  cu o cutie de viteze manuala sau automata  (6.5 l/100 km si 151 g/km CO2). Fanii motoarelor Diesel vor opta cu siguranta pentru motorul HDi 92 cu o cutie de viteze manuala (4.3 l/100 km and 112 g/km CO2).

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale