Citroen C3 Picasso – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

Citroen C3 Picasso

de la 14,388 € cu TVA

Citroën combina notiuni contradictorii – rotund si patrat, putere si sarm, contemporar si retro, volum si fluiditate – pentru a concepe un vehicul cu un design inedit si atragator, precum si cu o personalitate poznasa.

Daca optezi pentru pachetul Black si pachetul Style, C3 Picasso primeste inserturi de un negru stralucitor pe bara fata si pe bara spate. Odata cu C3 Picasso, Citroën a inventat SpaceBox-ul: o forma cubica si linii rotunjite ce reusesc sa maximizeze spatiul interior in dimensiuni exterioare minimale.

Datorita arhitecturii sale inovatore, C3 Picasso este atat compact cat si spatios, oferind spatiu generos si un spatiu in portbagaj semnificativ. Datorita parbrizului sau panoramic format din 3 parti, C3 Picasso ofera vizibilitate exceptionala si impresia de spatiu amplu.

  • VTi 95: Motorul VTi 95 constituie o alternativa economica capabila sa asigure o conduita agreabila in orice situatie.
  • VTi 120: Acest motor va ofera placerea de a conduce exemplar indiferent de deplasare, limitand consumul si emisiile de C02.
  • HDi 90: Motorul HDi 90 constituie o sinteza remarcabila intre placerea de a conduce (drum lin cu accelerari la turatii scazute si medii) si eficienta utilizarii.
  • e-HDi 90: Tehnologia micro-hibrida e-HDi asociaza un motor HDi cu un sistem Stop&Start de ultima generatie si un dispozitiv de recuperare a energiei in fazele de decelerare. Astfel, aceasta va ajuta sa limitati consumul si emisiile de C02 mentinand in acelasi timp neschimbata placerea de a conduce.
    O tehnologie foarte simplu de utilizat… Ori de cate ori va opriti, si motorul se opreste. Odata ce ati luat piciorul de pe pedala de frana, motorul reporneste automat si instantaneu, fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra.
  • HDi 115 FAP: Compact si performant, motorul HDi 115 este echipat in standard cu filtrul de particule (FAP), ce garanteaza emisii reduse de CO2. Acesta este dotat cu functia “overboost” ce permite cresterea temporara a presiunii de supraalimentare si implicit a cuplului motor.

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Contacteaza-ne
Oferte Speciale