Citroen C4 CACTUS – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

Citroen C4 CACTUS

de la 13.316 € cu TVA

Lumea este intr-o permanenta schimbare, la fel si asteptarile consumatorilor… Dar domeniul auto? Pentru a raspunde la aceasta intrebare CITROËN abordeaza o strategie inedita: se axeaza pe ceea ce conteaza cu adevarat. Adopta inovatii tehnologice si idei puternice in materie de design, confort, manevrabilitate si costuri de utilizare.

CITROËN C4 CACTUS reprezinta solutia la provocarile cotidiene….o generatie noua, idei noi!

C4 CACTUS propune elemente grafice puternice….intotdeauna functionale, oferind volume optimizate si o linie grafica fluida, rezultatul eforturilor indelungate pentru obtinerea unei eficiente superioare.

Suprafete rafinate si fluide, care elimina orice urma de agresivitate, un custode si un pavilion flotant care accentueaza liniile masinii.

CITROËN C4 CACTUS se remarca prin stilul unic, de referinta. C4 CACTUS este echipat cu motorizari de ultima generatie cu capacitate cilindrica mica. Conforme viitoarei norme de poluare Euro 6 (motoare pe benzina PureTech si diesel BlueHDi prevazute cu sistem Stop&Start), aceste motorizari moderne si eficiente garanteaza un consum deosebit de redus:

  • o motorizare PureTech VTi 82, in 3 cilindri de 1,2 l
  • o motorizare supraalimentata PureTech e-THP 110 turbo cu injectie directa centrala si dublu VVT
  • o motorizare BlueHDi 100, inca un nou pas spre un DIESEL mai curat cu un nivel al emisiilor de CO2 record (pornind de la 82 g/km) si un consum scazut (de la 3,1 l/100km).

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale