Citroen DS5 – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

Citroen DS5

de la 31,548 € cu TVA

DS 5 este un vehicul original si surprinzator, cu o sculptura aerodinamica cu linii sigure. Exteriorul promite performante dinamice deosebite. Fiecare detaliu al modelului DS 5 inspira calitate si caracter sofisticat. Exteriorul elegant este completat de detalii cromate (evacuarea dubla, ornamente laterale, etc), detalii de culoare negru lucios (bandouri fata si spate, chedere, etc), precum si de jantele mari avand finisaje cu efect diamantat. Apartenta modelului DS 5 la linia DS, din care mai fac parte DS 3 si DS 4, este evidenta.

Vehiculele din linia DS sunt creative si originale. Designul lor este unic, inspirational, emotional si poate fi recunoscut imediat. Aceste vehicule, care ofera standarde ridicate in prezentare si finisaje, combina senzatiile la volan cu dotari cu adevarat folositoare in viata de zi cu zi. Emisii de CO2 (102 g/km) scazute, un comportament rutier care ofera senzatii energizante de conduita: energie maxima totala de 200 CP CEE, un mod complet electric pentru calatorii urbane si un booster de acceleratie…Cu acest sistem de propulsie complet hibrid, Citroën combina performanta motoarelor diesel HDi cu eficienta motoarelor electrice.

Originalitatea tehnologiei Full Hybrid Citroën sta in abilitatea sa de a imbina un numar mare de tehnologii: un motor cu combustie interna HDi 160, un sistem Stop&Start de generatie a doua, un motor electric si o unitate de management a trenului de rulare.

Alaturi de motorizarea Hybrid4 full hybrid diesel, DS 5 propune doua motorizari diesel: e-HDi 115 Airdream (ETG6) cu tehnologia micro-hybrid Stop&Start si HDi 160 (6 trepte de viteze, cutie manuala sau automata).

Descarca lista pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale