Citroen Jumper – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoutilitare

Citroen Jumper

de la 20,349 € cu TVA

Noul Citroën Jumper beneficiaza de intreaga expertiza Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate si confort), siguranta si economie.
Aceasta noua versiune version ofera robustete si fiabilitate de top pentru o utilizare fara griji in activitatea zilnica.

Pentru Noul Jumper, partenerul d-voastra de incredere, Citroën ofera in continuare un nivel ridicat de calitate, un plus de design si confort, tehnologii utile … in conditiile unor costuri de functionare optimizate.

Noul Citroën Jumper este disponibil intr-o gama larga de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) si 3 inaltimi (H1, H2, H3). In total 8 versiuni de caroserie, cu volume cuprinse intre 8 si 17 metri cubi. Noul CITROËN Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat de ingineri specializati pe un traseu de peste patru milioane de kilometri.

Noul model a fost supus mai multor teste specifice printre care:

  • 30.000 km pe suprafete dificile, atat incarcat cat si gol, pentru a testa structura caroseriei, confortul si rezistenta;
  • 1.000 operatiuni de trecere prin apa de 10 cm, pentru a verifica etanseitatea, precum si o serie de teste efectuate in apa de cativa centimetri printr-un tunel in care se stropeste cu apa sarata pentru a verifica rezistenta la coroziune;
  • peste 500 cicluri de testare pe trasee cu aderenta scazuta pentru a verifica tinuta de drum;
  • 500.000 manevre de inchidere a usilor reprezentand o utilizare intensiva pe durata a 10 ani.

Descarca fisa pentru Sasiu

 

Descarca fisa pentru Bena

 

Descarca fisa pentru mai multe detalii:

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale