NOUL Citroen C4 – Citroen

Vehicule Citroen Inapoi la Autoturisme

NOUL Citroen C4

de la 15,228 € cu TVA

CITROËN C4 propune o gama de motorizari eficiente de ultima generatie.
Motorizarile BlueHDi100 BVM, BlueHDi100 S&S BVM si BlueHDi120 S&S BVM 6, disponibile in curand cu Noul CITROËN C4, imbina cu succes performantele de nivel inalt cu un nivel redus al consumului si emisiilor de CO2, gratie sistemului de esapament inovator.

Aceste motorizari sunt rezultatul versiunii 1,6l HDi Euro 5, imbunatatite prin doua inovatii majore: sporirea eficientei interne a motorului si reducerea pierderilor mecanice (camera de combustie speciala, o noua segmentare, un nou invelis de tip Diamond Like Carbon, utilizarea uleiului cu vascozitate redusa).
Pe langa motorul cu turbo-compresor PureTech 130 S&S BVM6, Noul CITROËN C4 primeste doua noi motorizari: PureTech 110 BVM si PureTech 130 S&S EAT6.
Concepute pe structura motoarelor aspirate în 3 cilindri din gama PureTech, versiunile supra-alimentate integreaza un turbo-compresor de ultima generatie cu randament inalt si un sistem de injectie directa de inalta presiune, pozitionat central.

Intuitiv, usor de utilizat: Noul C4 ofera tehnologii utile precum sistemul de navigatie cu ecran tactil de 7“ sau functia de Acces si Demaraj Maini Libere (ADML). Sistemele de asistenta la condus asigura un control sigur si total: Controlul Inteligent al Tractiunii, Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa (Hill Assist), Sistemul de Supraveghere a Unghiului Mort (SAM).

Descarca fisa Contacteaza-ne
Oferte Speciale