CITROËN AMI – DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA DIN 2022 – Citroen Dageco

CITROËN AMI – DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA DIN 2022

Cu o istorie de peste 100 de ani și vehicule legendare nonconformiste Citroën pășește pe piața din România, prin importatorul oficial Trust Motors, cu cel mai inovator mijloc de mobilitate – Noul Citroën AMI.

AMI este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

AMI – 100% ëlectric nu are echivalent în peisajul mobilității. Citroën prezintă o experiență de mobilitate 100% electrică, născută din dorința de a face această mobilitate accesibilă pentru toți.

AMI 100% ëlectric pe scurt:

OBIECT DE MOBILITATE NONCONFORMIST

  • 100% ELECTRIC: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, AMI propune o rulare silențioasă cu o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard și o autonomie de 75 Km
  • COMPACT ȘI AGIL: ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametru al cercului de virare de 7.20m, AMI facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare
  • CONFORTABIL: mic la exterior, dar spațios la interior, AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.
  • PERSONALIZABIL ȘI IMPUNĂTOR: AMI este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor 4 pachete de accesorii colorate.

MOBILITATE ÎN SERVICIUL TUTUROR

  • CONDINȚII DE UTILIZARE: poate fi condus de persoanele cu vârstă peste 16 ani cu permis de conducere B1
  • ACCESIBIL: utilizabil pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h

NOUĂ EXPERIENȚĂ A CLIENTULUI

  • EXPERIENȚĂ 100% ELECTRICĂ: Citroën AMI va fi disponibil începând cu anul 2022, pentru început exclusiv persoanelor juridice cu achiziție de minim 3 unități
  • CANALE DE DISTRIBUȚIE: AMI se comercializează în România de către Trust Motors – importatorul oficial Citroën și rețeaua de dealeri din toată țara.

Preț de achiziție: 4.990 € TVA inclus (preț ce include tichetul Rabla Plus)

Oferte Speciale