Noutati – Citroen Dageco
NOILE Ë-C4 – 100% ËLECTRIC ȘI C4: CITROËN PREZINTĂ HATCHBACK-UL DE NOUĂ GENERATIE!

Citroën își continuă ofensiva electrică în 2020 pe segmentul berlinelor compacte și prezintă primele imagini cu Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4. Un hatchback compact de nouă generație cu totul inedit, care sparge tiparele segmentului compact și adaugă identitatea mărcii Citroën prin:            – Posibilitatea de a alege între 3 … Continue reading NOILE Ë-C4 – 100% ËLECTRIC ȘI C4: CITROËN PREZINTĂ HATCHBACK-UL DE NOUĂ GENERATIE!

citeste mai mult
NOUL CITROËN Ë-JUMPY: FACE TOTUL ÎN MODUL ËLECTRIC!

De 90 de ani un jucător important pe piața vehiculelor comerciale ușoare, Citroën dezvăluie astăzi toate detaliile utilitarei sale 100% electrice: ë-Jumpy. După C5 Aircross SUV Hybrid și Ami, brandul își continuă ofensiva de electrificare, materializată prin lansarea a 6 modele electrificate în 2020. Conform filozofiei „Inspirat by pro”, Citroën dezvoltă soluții personalizate pentru a … Continue reading NOUL CITROËN Ë-JUMPY: FACE TOTUL ÎN MODUL ËLECTRIC!

citeste mai mult
CITROËN DEZVĂLUIE CAMPANIA PUBLICITARĂ PENTRU LANSAREA NOULUI C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Dezvăluit pe 6 noiembrie 2019 și deja disponibil pentru comandă în Europa, Citroën C5 Aircross SUV HYBRID lansează ofensiva de electrificare a mărcii Citroën. Pentru a însoți lansarea noului C5 Aircross SUV HYBRID, Citroën dezvăluie cea mai recentă campanie publicitară.

citeste mai mult
Suspendare Activitate 01 Aprilie – 01 Mai

Conform ordonantei de urgenta, ca urmare a epidemiei de coronavirus si in vederea protejarii atat a dvs. cat si a pesonalului nostru, in perioada 01.04.2020 – 01.05.2020 se suspenda activitatea showroom-ului si a service-ului din locatia Bd. Expozitiei, nr. 2. Vom continua sa fim la dispozitia dvs. telefonic si pe canalele de comunicare on-line. Pentru … Continue reading Suspendare Activitate 01 Aprilie – 01 Mai

citeste mai mult
AMI, MOBILITATE 100% ËLECTRICĂ ACCESIBILĂ TUTUROR

Timp de 100 de ani, Citroën a demonstrat că prin curaj și creativitate mobilitatea poate să devină accesibilă pentru publicul larg. În cel de-al 101-lea an de existență a mărcii, Citroën dă marea lovitură și prezintă modelul Ami – 100% ëlectric, apogeul proiectului care a debutat cu Conceptul AMI ONE.

citeste mai mult
NOUL CITROËN C3: UN PLUS DE CONFORT ȘI PERSONALITATE!

Citroën prezintă Noul C3, o evoluție a best-seller-ului mărcii la nivel mondial. Modelul a fost un veritabil succes, cu 750 000 de unități vândute de la lansarea celei de-a treia generații a modelului C3, care a avut loc la sfârșitul anului 2016.

citeste mai mult
CITROËN CONTINUĂ EXPANSIUNEA ÎN ROMÂNIA CU O CREȘTERE DE 31% A VÂNZĂRILOR ÎN 2019

În 2019, marca Citroën, prin TRUST MOTORS importatorul oficial în România, a înregistrat cel de-al șaselea an de expansiune cu o crestere de 31% a vânzărilor într-o piața auto ce a crescut cu 21% față de anul 2018.

citeste mai mult
C3 AIRCROSS SUV PRIMESTE EDITIA SPECIALA “C-SERIES”

După succesul edițiilor „Origins” lansate în 2019 – care au marcat sărbătorirea centenarului brandului, în 2020 Citroën va lansa o nouă ediție specială transversală.

citeste mai mult
C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV Hybrid, the Silent Urban Vehicle de clasă ë-Comfort.

citeste mai mult
ROMANIA – CITROËN ÎNREGISTREAZĂ VÂNZĂRI RECORD ÎN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019: 1.800 DE UNITĂTI ȘI CREȘTERE DE 47%

În prima jumătate a anului TRUST MOTORS – importatorul oficial Citroën în România – a înregistrat o creștere de 47% a vânzărilor mărcii într-o piață auto ce a crescut cu 17.16% față de anul 2018*.

citeste mai mult
“LE RASSEMBLEMENT DU SIÈCLE” – CITROËN SARBATORESTE CENTENARUL!

Un eveniment cheie al festivităților ce marchează Centenarul Citroën, la inițiativa colecționarilor mărcii (Amicale Citroën & DS France) și în parteneriat cu l’Aventure Peugeot Citroën DS, “Le Rassemblement du Siècle” a luat cu asalt Ferté-Vidame (locația secretă a mărcii unde a fost dezvoltat, în special, 2CV), între 19 și 21 iulie.

citeste mai mult
CITROËN CONTINUA SA SARBATOREASCA CENTENARUL ALATURI DE PESTE 3.000 DE PASIONATI DE AUTOMOBILE, LA CONCURSUL DE ELEGANTA SINAIA 2019

Sâmbătă 29 iunie 2019, Citroën a sărbătorit cei 100 de ani de existență alături de fanii săi, în cadrul Concursul de Eleganţă din Sinaia, organizat de Retromobil Club România.

citeste mai mult
CITROËN LANSEAZA UN NOU MODEL DE OCHELARI CE TRATEAZA RAUL DE MISCARE: SEETROËN S19

Lansarea ochelarilor Seetroën în iulie 2018 a provocat senzație, cu peste 20 de milioane de vizualizări pe Web și vânzări de 15.000 de unități în decurs de câteva luni. În urma acestui succes, Citroën lansează un nou model de ochelari ce tratează răul de mișcare: Seetroën S19.

citeste mai mult
CONCEPTUL 19_19, O CĂLĂTORIE ÎN MODUL Ë-CONFORT

După conceptul Ami One, dezvăluit în luna Februarie și care încorporează mobilitatea electrică urbană, Citroën prezintă conceptul 19_19, studiu ce exprimă viziunea Citroën asupra ultra-confortului și a mobilității extinse ce permit “evadarea” din mediul urban.

citeste mai mult
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI „CÂȘTIGĂ UN TRICOU RALIUL ARGEȘULUI CATENA 2019”

Prezentul text prezinta Regulamentul oficial al Campaniei “CÂȘTIGĂ UN TRICOU RALIUL ARGEȘULUI CATENA 2019”.

citeste mai mult
SETEAZA DATA SISTEMULUI GPS

PENTRU A REMEDIA NEPLACERILE LEGATE DE EVENIMENTUL “WEEK NUMBER ROLL OVER”

citeste mai mult
PREMIERA MONDIALA: CONCEPTUL SPACETOURER THE CITROËNIST

În premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva din 2019, Citroën prezintă Conceptul SpaceTourer The Citroënist

citeste mai mult
GRUPUL PSA – UN NOU RECORD STABILIT IN 2018, CU 3,9 MILIOANE DE UNITATI VANDUTE SI O CRESTERE A VANZARILOR DE 6,8% LA NIVEL MONDIAL

Creștere a vânzărilor pentru al 5-lea an consecutiv, cu o îmbunătățire a dinamicii prețurilor, într-un context dominat de turbulențe economice și geopolitice

citeste mai mult
CELEBRAM UN SECOL DE INDRAZNEALA SI INOVATII CITROËN

Pentru a marca anul centenar, marca Citroën prezintă o gamă compusă din ediții speciale disponibile pe cateva modele* in gama sa: C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus Hatchback, C-Elysée si C4 / Grand C4 SpaceTourer

citeste mai mult
IN AJUNUL CENTENARULUI, CITROËN PREZINTA O NOUA VERSIUNE PLINA DE SURPRIZE A FILMULUI SAU DE PREZENTARE A MARCII

În 2019, Citroën va aniversa 100 de ani: 100 ani de spirit îndrăzneț, de inovații, de evenimente sportive și de publicitate iconică.

citeste mai mult
NOUL CITROËN BERLINGO ESTE CASTIGATORUL PREMIULUI AUTOBEST 2019

În urma unei competiții la care au participat 6 finaliști, Noul Citroën Berlingo câștigă premiul «Autobest Best Buy Car of Europe 2019

citeste mai mult
NOUA GENERATIE LAV (LEISURE ACTIVITY VEHICLE) A GRUPULUI PSA PRIMESTE PREMIUL AUTOBEST 2019

Premiul Autobest “Best Buy Car of Europe”: o distincție prestigioasă, acordată de un juriu format din 31 de jurnaliști europeni pentru noua generație de Citroën Berlingo, Opel Combo Life și Peugeot Rifter.

citeste mai mult
LINDA JACKSON PRIMEȘTE PREMIUL «MANBEST 2018», DIN PARTEA JURIULUI AUTOBEST

Linda Jackson, CEO Citroën, este numită cel mai bun manager al anului 2018, MANBEST, de către juriul european AUTOBEST.

citeste mai mult
NOILE CITROËN BERLINGO ȘI CITROËN C4 CACTUS SUNT FINALISTELE PREMIULUI AUTOBEST 2019

Juriul premiului european AUTOBEST a publicat cele 6 mașini finaliste dintre cele peste 20 de candidate.

citeste mai mult
IN ACELASI RITM CU LIDERII

După ce Craig Breen s-a luptat din greu pentru un loc de podium, Citroen Total Abu Dhabi WRT a plecat din Țara Galilor cu satisfacția că a văzut un C3 WRC competitivă încă o dată, pe o suprafață pe care trebuie să te adaptezi rapid la schimbarea continuă a nivelului de aderență.

citeste mai mult
SÉBASTIEN OGIER SE INTOARCE IN ECHIPA UNDE A INCEPUT TOTUL!

Hotărâtă să lupte pentru victoria de anul viitor, echipa Citroën Total Abu Dhabi WRT este deosebit de încântată să anunțe revenirea cvintuplilor campioni mondiali Sébastien Ogier și Julien Ingrassia alături de echipă, în 2019.

citeste mai mult
PIERRE LECLERCQ ESTE NUMIT DIRECTOR DE DESIGN CITROËN

Începând cu 1 noiembrie 2018, Pierre Leclercq este numit Director de Design Citroën, înlocuindu-l pe Alexandre Malval, care a ocupat această poziție din 2012.

citeste mai mult
NOUL CITROEN BERLINGO CASTIGA PREMIUL: “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019”!

Este a doua oară când Berlingo, care a câștigat deja un premiu în 1997 și a fost vândut în peste 1,5 milioane de unități, primește acest premiu.

citeste mai mult
CITROËN C3 JCC+

Marcă internațională de origine franceză, Citroën promovează creația franceză și continuă colaborarea creativă cu Jean-Charles de Castelbajac, dezvăluind ediția limitată C3 JCC+ la Salonul Auto de la Paris 2018.

citeste mai mult
LECTII INVATATE PENTRU VIITOR

În ciuda faptului că a fost din nou o mașină competitivă, din păcate, C3 WRC – ca și mulți dintre rivalii săi – a suferit în condițiile brutale din acest weekend, rezistența fiind testată de daunele constante cauzate de etapele incredibil de dure.

citeste mai mult
Oferte Speciale