CITROËN ÎȘI AXEAZĂ OFERTA PENTRU PERSOANE FIZICE PE Ë-BERLINGO ȘI Ë-SPACETOURER PENTRU A ACCELERA ELECTRIFICAREA GAMEI SALE DE VEHICULE – Citroen Dageco

CITROËN ÎȘI AXEAZĂ OFERTA PENTRU PERSOANE FIZICE PE Ë-BERLINGO ȘI Ë-SPACETOURER PENTRU A ACCELERA ELECTRIFICAREA GAMEI SALE DE VEHICULE

Începând cu luna Ianuarie 2022, ë-Berlingo și ë-SpaceTourer, versiunile electrice ale celor două modele, devin singura ofertă disponibilă pentru comandă, pentru persoanele fizice.
Fără niciun fel de compromis în ceea ce privește spațiul la bord, modularitatea și versatilitatea celor două modele destinate familiilor și populației active de toate vârstele, ë-Berlingo și ë-SpaceTourer oferă fluiditatea și confortul unui motor electric cu costuri reduse de utilizare.
Marcă pionier pe piața MPV-urilor și ludospace-urilor, Citroën accelerează astfel o mișcare esențială pentru a asigura sustenabilitatea celor două modele.
Această decizie se aplică numai pentru comenzile noi de vehicule destinate persoanelor fizice în Europa (1) și nu implică vehiculele comerciale.
O MARCĂ CARE ÎȘI SUSȚINE CLIENȚII ÎN ADOPTAREA DE SOLUȚII PENTRU VIITOR
Începând cu Ianuarie 2022, toate comenzile noi pentru Berlingo sau SpaceTourer vor putea fi efectuate numai pentru versiunea 100% electrică, care devine singura ofertă disponibilă la comandă pentru aceste două modele. Pionier în segmentul MPV-urilor și ludospace-urilor, marca Citroën își reorientează oferta pe aceste 2 segmente către o energie a viitorului, care va permite clienților să se deplaseze în continuare fără restricții și cu costuri reduse de utilizare, profitând în același timp de spațiul și caracterul practic oferit de aceste modele.
Marca Citroën ia astfel o decizie îndrăzneață și accelerează electrificarea modelelor sale, în beneficiul clienților și al mediului. Această strategie se referă la vehiculele destinate persoanelor fizice pentru Europa (1). Versiunile termice vor fi disponibile în continuare pentru gama de vehicule utilitare și pentru destinații din afara Europei. Având în vedere situația legată de producție, ultimele comenzi plasate în 2021 pentru versiunile termice vor fi livrate în Europa în cursul anului 2022. În România va fi comercializată și versiunea Berlingo 1.5 BlueHDi cu omologare N1, încadrată ca și utilitară.
Această decizie este rezultatul unei abordări responsabile din partea unei Mărci activiste, care își afirmă angajamentul față de tranziția energetică și dorește să ofere clienților săi o soluție pentru viitor. Fidelă istoriei sale, marca Citroën dă dovadă de curaj în serviciul mobilității, fiind pe deplin angajată în preocupările societății.
MODELE CARE RĂSPUND UTILIZĂRILOR CLIENTULUI
Relevanța și versatilitatea modelelor oferite au făcut posibilă această schimbare. Strategia de electrificare a mărcii Citroën se axează pe modele ce oferă un plus de confort și ușurință în folosire, cu costuri mai mici de utilizare și un impact redus asupra mediului. Aceste modele oferă un spațiu la bord și o modularitate identice cu cele oferite de versiunile termice, ceea ce face din Berlingo și SpaceTourer referințe istorice în segmentul lor.
Citroën ë-Berlingo oferă performanțe identice cu cele propuse de versiunea termică, fără niciun fel de compromisuri. Prin spațiul interior, modularitatea și caracterul practic propuse, modelul răspunde tuturor nevoilor. ë-Berlingo este disponibil în 2 versiuni de lungime, putând găzdui până la 7persoane la bord. Oferă același volum generos al habitaclului, trei scaune spate independente, pavilionul multifuncțional Modutop® și lunetă cu deschidere.
La bordul MPV-ului Citroën ë-Berlingo călătoriile devin o experiență relaxantă pentru toți pasagerii. Motorul electric cu 136 CP și o viteză de 130 km/h oferă o pornire lină grație cuplului motor disponibil imediat. Condusul este fluid și silențios, fără vibrații și fără emisii de CO2. ë-Berlingo este echipat cu baterie litiu-ion de 50 kWh ce oferă o autonomie de până la 280 km, pentru trasee zilnice fără griji. Poate fi reîncărcat până la 80% în 30 de minute la o stație publică de încărcare rapidă de până la 100kW și în aproximativ 7 ore la un Wallbox monofazat de 7,4kW ce poate fi instalat cu ușurință de utilizatorii unui ludospace care locuiesc adesea la o locuință individuală. Rețeaua tot mai vastă de stații de încărcare răspunde nevoilor legate de traseele lungi, mai rare, care pot avea loc pe parcursul anului.
Citroën ë-SpaceTourer este un monovolum de mari dimensiuni, modern și versatil ce poate găzdui fără probleme la bord între 6 și 9 persoane. Cu cele 3 versiuni de lungime și posibilitățile de amenajare a interiorului, ë-SpaceTourer oferă o nouă soluție 100% electrică pentru utilizările profesioniștilor și familiilor. Monovolumul electric adaugă calităților oferite de SpaceTourer toate avantajele modelelor electrice în ceea ce privește confortul și condusul responsabil și economic. Modelul permite o mare libertate de mișcare pentru un grup de mai multe persoane cu cele două niveluri de autonomie: până la 230 km (ciclul WLTP) cu bateria de 50 kWh și până la 330 km cu bateria de 75 kWh. Oferă aceeași ușurință la încărcare ca și ë-Berlingo, precum și plăcerea de a conduce în modul electric.
(1) Cu excepția Elveției și țărilor balcanice.
Despre Marca Citroën
Citroën dezvoltă, din 1919, automobile, tehnologii și soluții de mobilitate adaptate la evoluțiile societății. Marcă inovatoare și îndrăzneață, Citroën plasează relaxarea și starea de bine în centrul experienței clientului și oferă o gamă extinsă de modele, începând cu unicul Ami, un obiect electric de mobilitate conceput pentru oraș și până la sedanuri, SUV-uri și vehicule comerciale, majoritatea dintre acestea disponibile cu sisteme de propulsie electrică sau plug-in hybrid. Pionier în ceea ce privește serviciile și atenția acordată clienților persoane fizice și juridice, Marca Citroën este prezentă în 101 țări cu o rețea de 6200 puncte de vânzare și servicii în întreaga lume.

Persoana de contact:
Rodica Ionescu
PR Manager, Trust Motors
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro
Oferte Speciale