Showroom – Citroen Dageco

Va invitam in Showroom-ul Citroen

Showroom Citroen Dageco

Program showroom: Luni-Vineri 10:00 – 18:00
Program service: Luni-Vineri 09:00 – 17:30

Dageco Invest face parte din grupul Dageco, ce detine o activitate de peste 22 ani pe piata romaneasca a autoturismelor, avand alaturi si marca Honda din anul 1992, fiind primul distribuitor autorizat Honda in Romania si printre primele reprezentante auto deschise la acea data in piata incipienta din Romania.

Grupul Dageco a avut un rol determinant privind infiinţarea Asociaţiei Producatorilor şi Importatorilor Auto din România (APIA), fiind unul dintre membrii fondatori şi este unul din pionierii organizării primelor saloane auto din Romania, salon auto care după anul 2000 s-a reuşit a fi introdus în agenda Organizaţiei Internationale a Constructorilor Auto (OICA), devenind un salon auto internaţional cu ediţii la fiecare doi ani.

Din anul 2014, Dageco Invest a devenit reprezentant oficial al marcii Citroen in Romania alaturandu-se intregii retele de dealeri de pe teritoriul Romaniei.

Showroom-ul este situat in Bd. Expozitiei 2, sector 1, Bucuresti (in spatele complexului Romexpo), zona unde se afla concentrate reprezentatele celor mai prestigioase marci din domeniul auto in Bucuresti. Showroom-ul a reprezentat cea de a doua si cea mai mare investitie a grupului Dageco in anul 2006, dezvoltat la cele mai inalte standarde de calitate, desfasurandu-se pe o suprafata de 500m² , fiind o facilitate “3 in 1” si avand la dispozitie o unitate service Citroen ce va asigura servicii de mecanica, vopsitorie si tinichigerie. O echipă de specialişti cu o experienţă de 22 de ani vă aşteaptă pentru a vă oferi asistenţa şi suportul tehnic necesar exploatării în cele mai bune condiţii a autoturismului Citroen pe care îl veţi alege.

Departamentul de vanzari vine in completare cu un department de leasing, dezvoltat prin firma proprie – Dageco Systems, ce va ofera intregul pachet de servicii financiare pentru a va facilita accesul la procesul de achizitionare a unui autoturism Citroen.

Oferte Speciale