CITROËN C3 JCC+ – Citroen Dageco

CITROËN C3 JCC+

EDITIA LIMITATA DESENATA DE JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC VA FI DEZVALUITA IN PREMIERA MONDIALA LA PARIS SI VA FI VANDUTA ONLINE

Citroen-C3-JCC-_1400x800-1320x754

Marcă internațională de origine franceză, Citroën promovează creația franceză și continuă colaborarea creativă cu Jean-Charles de Castelbajac, dezvăluind ediția limitată C3 JCC+ la Salonul Auto de la Paris 2018. Designerul are un talent înnăscut pentru depășirea barierelor dintre diferitele lumi, îndreptându-și atenția spre cel mai bine vândut model al mărcii, care s-a vândut deja în peste 400.000 de unități. 

Cu o abordare foarte diferită față de modelul E-MEHARI Art Car, dezvăluit în luna mai, aceast C3 special subliniază eleganța unei rochii neagre combinată cu nuanțele preferate ale designerului: roșu, albastru și galben. Această ediție limitată va fi produsă în doar 99 de unități, își proclamă modernitatea cu o mulțime de tehnologii. Urmând a fi vândută exclusiv online pe site-ul citroën.fr, ediția limitată C3 JCC+ va fi prezentată la standul La Maison Citroën din zona dedicată designerului Jean-Charles de Castelbajac și va fi comercializată în Franța începând cu luna noiembrie.

O MAȘINĂ ELEGANTĂ ȘI PLINĂ DE SPIRIT

Jean-Charles de Castelbajac apelează la spiritul său creativ și, din nou, prin intermediul modelului Citroën C3 JCC+, își exprimă cele două motive ce-i ghidează viața – arta și moda. Cu accentul pus pe rafinament, această ediție limitată, monogramată cu semnătura designerului, JCC+, oferă o versiune high-end a modelului C3. Evidențiind tușe de negru combinate cu nuanțele iconice ale designerului – Roșu pentru pasiune, Albastru pentru speranță, Galben pentru soare – ediția specială va atrage iubitorii de artă, design și modă care caută un model versatil și exclusivist!

EDIȚIE EXCLUSIVISTĂ, LIMITATĂ LA 99 DE UNITĂȚI, VÂNDUTE ONLINE

O mașină exclusivistă, disponibilă într-o ediție limitată la 99 de vehicule numerotate. Fiecare mașină produsă va fi semnată de o placuță metalică numerotată de la 1 la 99, plasată la baza schimbătorului de viteze. Citroën C3 JCC+ va intra în vanzare începând cu luna noiembrie in Franta si reprezinta primul vehicul care va fi vandut exclusiv online prin intermediul site-ului citroen.fr. Aceasta oferă dovada suplimentară a creativității și modernității brandului prin revoluționarea abordării tradiționale a vânzărilor de automobile.

Oferă o experiență de vânzări ușoară și calmă, cu următoarele avantaje:
– achiziția va fi posibilă în orice moment, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin solicitarea unui contract de leasing online
– un proces 100% online, simplificat, de la comandă până la semnătura digitală aplicată contractului
– livrare în showroom-ul ales

De asemenea, această ediție limitată va putea fi comandată în întreaga rețea de concesionri Citroën din Hexagon.

Oferte Speciale