PREMIERA MONDIALA: CONCEPTUL SPACETOURER THE CITROËNIST – Citroen Dageco

PREMIERA MONDIALA: CONCEPTUL SPACETOURER THE CITROËNIST

SpaceTourer-The-Citroënist-Concept_1400x800-1320x754

În premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva din 2019, Citroën prezintă Conceptul SpaceTourer The Citroënist, un van modern plin de caracter, inspirat de dorința de libertate și de scoalizare. Acesta oferă un spațiu real pentru activitățile zilnice, dar și un spațiu mobil de lucru pentru a experimenta aventuri fără limite în timp ce rămâi conectat.

Numele său se referă la angajamentul fanilor față de marcă, a cărei identitate de bază o întruchipează: o siluetă plină de caracter și promisiunea unor călătorii efectuate în deplin confort.

O mai mare libertate de mișcare, deoarece conceptul este însoțit de un model exclusiv de bicicletă – “Rider The Citroënist by Martone” – dezvoltat în parteneriat cu Martone și încorporând codurile stilistice ale conceptului. Această bicicletă va fi disponibilă pentru achiziția online pe www.lifestyle.citroen.com, împreună cu alte accesorii “The Citroënist”.

Bazat pe un SpaceTourer, acest concept complet nou de motorhome oferă o configurație internă specială dezvoltată împreună cu Pössl (compania responsabilă de comercializarea produselor Campster). Două persoane pot astfel să doarmă la bord, să depoziteze o bicicletă și să folosească un birou conectat la bord.

Conceptul SpaceTourer The Citroënist demonstrează abordarea dinamică a mărcii pe piața van-urilor, segment în care Citroën a crescut cu 71% în Europa în 2018, consolidându-și astfel poziția secundă.

Oferte Speciale