SÉBASTIEN OGIER SE INTOARCE IN ECHIPA UNDE A INCEPUT TOTUL! – Citroen Dageco

SÉBASTIEN OGIER SE INTOARCE IN ECHIPA UNDE A INCEPUT TOTUL!

Sebastien-Oger_1400x800-1320x754

Hotărâtă să lupte pentru victoria de anul viitor, echipa Citroën Total Abu Dhabi WRT este deosebit de încântată să anunțe revenirea cvintuplilor campioni mondiali Sébastien Ogier și Julien Ingrassia alături de echipă, în 2019.

Cu zece ani în urmă, în Raliul Marii Britanii din 2008, Sébastien Ogier și Julien Ingrassia (proaspăt încoronați campioni în Junior WRC) își făceau un debut uluitor la bordul modelului C4 WRC, câștigând speciala de deschidere și revendicând astfel prima lor victorie pe o specială din WRC – conducând tototdată raliul până în SS5.

Acum, cu ocazia ediției din 2018 a aceluiași raliu britanic urmând în calendar, nu ar fi fost o ocazie mai potrivită pentru a se anunța revenirea cvintuplului campion mondiali (2013-2017) alături de Citroën Total Abu Dhabi WRT, echipa în care a început totul!

Într-adevăr, în costumele de pilotaj decorate cu celebrele chevron-uri, cei doi francezi au câștigat primul lor titlu mondial în clasa Junior, la bordul unui C2 Super 1600, și au câștigat prima lor etapă din WRC. Au marcat si primul lor podium WRC cu Citroën (locul doi în Raliul Acropolis 2009 alături de modelul C4 WRC) și prima victorie (2010, Raliul Portugaliei alături de C4 WRC). După ce și-au demonstrat talentul excepțional în echipa de juniori a Mărcii, aceștia au confirmat rapid atunci când au intrat în echipa de uzină a Citroën (2010, Raliul Finlandei), contribuind activ la titlurile constructorilor câștigate în 2010 și 2011.

Pentru a-și asigura în 2019 serviciile unui echipaj ce se luptă pentru un al șaselea titlu mondial consecutiv, echipa condusă de Pierre Budar și-a reafirmat hotărârea de a ținti și mai sus pe viitor cu un C3 WRC capabil deja de două victorii în raliu și alte șase sosiri de podium.

Total concentrat în provocarea sa de a deveni campion mondial cu o a treia marcă diferită, lucru ce ar scrie istorie în raliurile mondiale, Sébastien este convins de potențialul mașinii și de determinarea unei echipe pe care o cunoaște bine.

Susținute de dorința lor reciprocă de a colabora din nou, Sébastien Ogier și echipa Citroën Total Abu Dhabi WRT așteaptă cu nerăbdare să adauge noi succese la recordul comun ce include deja șapte victorii generale.

Chiar inainte de startul Salonului Auto de la Paris din 2018 (4- 14 octombrie), unde va fi prezentat și modelul C3 WRC, reuniunea echipajului si a echipei franceze reprezintă o veste buna pentru fanii care, fără îndoială, asteapta cu nerabdare începerea sezonul viitor o dată cu Raliul Monte Carlo (22-27 ianuarie 2019)!

Oferte Speciale